LUCJAN CZERWONY W SKÓRCE ZIEMNIACZANO-CHRZANOWEJ Z PIECZONĄ PAPRYKĄ
Jeśli masz około 43 minuty do spędzenia w kuchni, Lucjan czerwony w skórce ziemniaczano-chrzanowej z pieczoną papryką może być niesamowity bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 422 kalorie, 37g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Za $3.97 za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, Lucjana, ziemniaków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 90%, co jest super. Lucjan Czerwony W Skórce Ziemniaczanej, Lucjan w skórce ziemniaczanej z salsą z papryki, oraz Lucjan w skórce ziemniaczano-ziołowej z salsą z żółtej papryki są bardzo podobne do tego przepisu.
Połącz ziemniaki i chrzan i rozprowadź miksturę na wierzchu każdego fileta, dociskając go, aby przylgnął.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan Pospolity
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Rozgrzej olej na dużej patelni do smażenia na średnim ogniu, aż prawie do palenia. Podsmaż każdy filet ziemniaczany stroną do dołu, aż utworzy się skórka, około 3 minut. Odwróć filety i zakończ gotowanie w piekarniku, aż skończysz, około 5 minut dla medium.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Ułóż na dużym półmisku i posyp każdy filet z odrobiną smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
6
Podawaj wszelkie pozostałe smakołyki z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
7
W misce wymieszaj paprykę, oliwki, płatki papryki, czosnek, tymianek, pietruszkę, ocet, miód i oliwę. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Można przechowywać w lodówce do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Suszony Makaron Rigatoni
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy Dla Red Snapper. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Tudor Wines tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 75 dolarów za butelkę.
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Ziemisty w przyjemny sposób-owocowy charakter jest bliższy śliwce niż wiśniom. Usta są słodkie i pyszne z nutą coli i pieczenia chleba.