Red Snapper Vera Cruz jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 586 kalorii, 37g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, sok z cytryny, majeranek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Snapper Vera Cruz, Lucjan Czerwony Vera Cruz, oraz Cozumel Red Snapper Vera Cruz.
Instrukcje
1
Przygotuj filety: Sprawdź kości czerwonego Lucjana i usuń je za pomocą pęsety lub szczypiec do igieł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lucjan Czerwony
2
Posypać sokiem z cytryny i solą, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Zrobić sos: w dużej, ciężkiej patelni, ciepła 6 Tbs. oleju. Podsmażyć cebulę do miękkości, 6 do 7 min., na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać czosnek i gotować 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
5
Dodaj pomidory i gotuj na wolnym ogniu od 4 do 5 min. Następnie dodać oliwki, kapary, jalapeos, sok marynowania, zioła, przyprawy, posiekaną natkę pietruszki, i wywar rybny lub sok z małży. Gotować na wolnym ogniu przez 7 do 8 min. Doprawić solą i pieprzem do smaku i odstawić w ciepłe miejsce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Stado Ryb
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto Kukurydziane
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
6
Ugotować filety: na tej samej patelni podgrzać 1/4 szklanki oleju około 2 min. aż zacznie migotać. Podsmażyć Lucjan, skórą w dół, 2 min. a potem odwróć się. Przykryj rybę mieszanką pomidorową. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, przykryć szczelnie, zdjąć z ognia i pozostawić na parze przez około 3 min. Z rowkiem łyżką, ułóż filety na ciepłych talerzach i łyżką sosu nad nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.