Low Carb Southern Fried Chicken
Low Carb Southern Fried Chicken to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 27g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, przyprawę do drobiu, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Southern Fried Chicken (Low Carb i bezglutenowe), Niskowęglowodanowy kalafior smażony ryż, oraz Low Carb Chicken Fettuccine Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść ciężki garnek na średnim ogniu z co najmniej 1 cala oleju roślinnego na kurczaka bez kości i 2 cale na całe kawałki.
Podgrzej olej do 350 stopni F; ważne jest, aby monitorować i utrzymywać temperaturę, lub panierowanie mąki sojowej, a olej się spali. (Przenośne frytkownice w domu świetnie się do tego nadają.)
W średniej misce wymieszaj jajka i śmietanę, aby umyć jajko. W osobnej większej misce wymieszaj wszystkie składniki panierki.
Kurczaka dobrze doprawić solą i pieprzem. Zanurz go najpierw w panierce, następnie w myciu jaj, a następnie z powrotem w panierce, upewniając się, że dobrze płaszcz ze wszystkich stron. Pat off nadmiar panierki, a następnie ostrożnie umieścić na gorącym oleju i smażyć na złoty kolor i chrupiące, tylko kilka minut.
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Piersi kurczaka bez kości, jeśli cienko cięte, mogą gotować całą drogę przez smażenie samodzielnie, ale cały kurczak nie będzie z powodu tego, jak szybko brązowieje mąka sojowa. Najlepiej jest umieścić kurczaka smażyć z mąką sojową na patelni i zakończyć przez pieczenie w temperaturze 350 stopni F przez dodatkowe 10 minut dla kurczaka bez kości i 20 do 25 minut więcej dla pokrojonych kawałków kurczaka, które mają Kości. Temperatura wewnętrzna kurczaka powinna zarejestrować 165 stopni F.