Low Carb Double Chocolate Walnut Brownies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 42 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 247 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę sojową, substytut cukru, otręby owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Double Chocolate Walnut Brownies, Brownies Z Cukinii Low Carb, oraz Best Low Carb Chocolate Buttercream dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: 8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Patelnia natryskowa z nieprzywierającym olejem roślinnym w sprayu do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wymieszać otręby pszenne i 1/2 łyżki mąki sojowej razem i posypać równomiernie wnętrzem natłuszczonej patelni, również pokrywając boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Otręby Pszenne
Mąka Sojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Niesłodzoną czekoladę i masło umieścić w Stalowej misce i roztopić na rondlu z gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Z mikserem elektrycznym na wysokości, ubić jajka, 1 szklanka substytutu cukru i ekstrakt waniliowy tylko do wymieszania. Zmniejsz do niskiej prędkości, a następnie zmiksuj w mieszaninie czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Drewnianą łyżką wymieszaj proszek do pieczenia, 1 1/4 szklanki mąki sojowej, orzechy włoskie i 1/4 szklanki ciężkiej śmietany.
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni i piec na środkowym stojaku przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. (Nie przesadzić lub brownies będzie suche i twarde.) Ostudzić całkowicie przed lukier z lukrem czekoladowym o niskiej zawartości węglowodanów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta
1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
10
Pokroić w 5 rzędów po 5 rzędów, aby uzyskać 25 sztuk.
11
Umieścić wszystkie składniki w średniej misce i ubijać, aż dobrze połączone. Użyj do mróz brownies, ale upewnij się, brownies są całkowicie schłodzone, lub masło w lukier stopi.