Loup De mer En Papillote (pieczony okoń morski zawinięty w papier)

Loup De mer En Papillote (pieczony okoń morski owinięty w papier) jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 1491 kalorii, 163g białka, oraz 86 g tłuszczu. Na 15,53 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Loup De mer En Papillote (pieczony okoń morski zawinięty w papier), Ryby i warzywa En Papillote (pieczone w pergaminie) wideo, oraz Deska cedrowa Grillowana Loup De Mer (okoń morski).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik (390 F, 200 C).Pepare pergamin wystarczająco duży, aby owinąć rybę.
Rozłóż trochę oliwy z oliwek, na której umieścisz rybę.Zmiażdżyć czarny pieprz trochę w moździerzu i pestal, ale to powinno być grube choć.
Usuń z jednej gałązki rozmarynu, liście. Możesz je posiekać, ale wolę zostawić małe liście takimi, jakie są.Oczyść rybę i posmaruj obie strony oliwą z oliwek. Sól do smaku (wewnątrz i na zewnątrz).Do jamy włóż 2 gałązki rozmarynu, a także dodaj mały kawałek masła. Jeśli chcesz, umieścić 2 plastry cytryny do jamy zbyt.
Posyp trochę czarnego pieprzu i liści rozmarynu na pergaminie, a następnie umieść na nim rybę.Rybę przykryć resztą czarnego pieprzu i liśćmi rozmarynu.Zmiażdżyć ząbki czosnku (nie obierać) i ułożyć na rybie.
Masło pokroić na małe kawałki i ułożyć na wierzchu ryby.Owiń papier pergaminowy wokół ryby, aby utworzyć opakowanie. Złóż na krawędziach, aby uszczelnić opakowanie.
Posmaruj papier odrobiną oliwy z oliwek. To ochroni go przed spaleniem.
Umieścić opakowanie na blasze do pieczenia i piec około 25 minut.
Rybę podawać na gorąco w opakowaniu.Uwaga: użyj mniejszych ryb do tego przepisu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio