Louisiana Burgers 2
Louisiana Burgers 2 może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na $3.69 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1383 kalorie, 64G białka, oraz 101 g tłuszczu. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ser pepper jack, mielony chuck, pietruszkę z płaskimi liśćmi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Louisiana Gumbo, Fasola Czerwona Luizjana, oraz Louisiana Gumbo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Specjalne wyposażenie: szaszłyki, do trzymania hamburgerów razem
Do majonezu: do miski dodaj majonez, musztardy, ostry sos, kornichony, zieloną cebulę, parsleyand somesalt i pieprz. Wymieszać, aby połączyć.Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Do hamburgerów: wymieszać paprykę, sól,pieprz,tymianek, cayenne,czosnek w proszku Ionion proszku w małej misce.
Uformować mięso w paszteciki.
Szczotka z olejemisprinkleboth boki z solą.
Posypać 1 stronie każdego patty z mieszanki przypraw, upewniając się, aby wcierać przyprawy do mięsa, a następnie skropić olejem przed grillowaniem.
Rozgrzej patelnię agriddle do średniego ogrzania.
Dodaj thecanola na patelni tuż przed gotowaniem.
Umieścić hamburgery na patelni i gotować, aż lekko zwęglone i przyprawy utworzyły skorupę, o 1 1/2 protokół (należy uważać, aby nie spalić przyprawy). Flipthe burger nad, obniżyć ogień do średniej i kontynuować gotowanie do pożądanej doneness.Top każdy burger z 2 plastrami sera w ciągu ostatnich 30 sekund gotowania, aż theecheese jest stopiony.
Umieścić hamburgery na bułki, top z szynką, niektóre z cebuli, niektóre z sosem majonezowym i somepotato chipsy. Użyj szaszłyk trzymać hamburgera razem.