Lots O ' Meat Lasagna
Przepis dużo o ' Meat Lasagna może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 2 godziny i 15 minut. Jedna porcja zawiera 1821 kalorii, 112g białka, oraz 116g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.27 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś sos pomidorowy, sól, mieloną kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Lasagne mięsno-warzywna, Łatwa Lasagne Mięsna, oraz Lasagna mięsno-grzybowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużym rondlu połącz mielony chuck, kiełbasę cebulę i czosnek. Gotować na średnim ogniu, aż mięso będzie rumiane i pokruszone; odcedzić.
Powrót mięsa na patelnię i dodać oregano, bazylia, sól i pieprz.
Dodaj pomidory, sos pomidorowy i pastę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 do 45 minut.
W małej misce połącz twaróg, parmezan, pietruszkę i jajka.
Łyżka 1/4 sosu do dna 13 przez 9 przez 2-calowy patelni do pieczenia.
Umieść 3 niegotowane makaron lasagne na wierzchu sosu. Nie nakładać makaron.
Rozłóż 1/3 mieszanki twarogu na makaronie, wierzch z 1/4 sosu i 1/3 sera mozzarella. Powtórz warstwy, kończąc sosem, zachowując 1/3 sera mozzarella.
Piec 45 minut. Top z pozostałym serem i piec 15 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.