Lort Cha (Krótki Makaron Ryżowy)
Lort Cha (krótki makaron ryżowy) jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sosu sojowego, kiełki fasoli, makaron udon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Duszone żeberka z makaronem jajecznym, Żeberka po koreańsku z makaronem, oraz Azjatyckie Duszone Żeberka Z Makaronem.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w misce. Dobrze wymieszać; odstawić.
Makaron gotować we wrzącej wodzie 10 minut (Odrzuć opakowanie przyprawy do makaronu).
Odcedzić; spłukać pod zimną wodą. Odstawić.
Rozgrzać olej w woku lub dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania na dużym ogniu do gorąca.
Dodać wieprzowinę i czosnek i podsmażyć 2 minuty.
Dodaj mieszankę sosu sojowego i smażyć 30 sekund.
Dodać jajko i smażyć 30 sekund.
Dodać gotowane makaron, kiełki fasoli, pokrojona kapusta, i zielona cebula; stir-smażyć 3 minuty lub aż warzywa więdną i Udon makaron są dokładnie podgrzane.