Long John Silver ' S Battered Fish (Naśladowca)

Long John Silver ' S Battered Fish (Naśladowca)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Long John Silver ' s Battered Fish (Naśladowca). Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 487 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, masę harina, mielony koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier puder można po tym danie główne z Babeczki z orzechami laskowymi Brownie z kremem z orzechów laskowych jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), oraz Ryba Poobijana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
UWAGA: JEŚLI UŻYWASZ MĄKI SAMOZBIERAJĄCEJ-ZMNIEJSZ SÓL MORSKĄ DO 1 1/2 ŁYŻECZKI, A NASTĘPNIE POMIŃ PROSZEK DO PIECZENIA I SODĘ OCZYSZCZONĄ - I UŻYJ ZWYKŁEJ WODY ZAMIAST SODY GAZOWANEJ. ABY UŁATWIĆ MIELENIE NASION KOPRU WŁOSKIEGO, WCIŚNIJ CZYSTY MŁYNEK DO PRZYPRAW LUB MŁYNEK DO KAWY ZE SKROBIĄ KUKURYDZIANĄ I SOLĄ MORSKĄ DO DROBNO ZMIELONEGO, A NASTĘPNIE DODAJ DO SUCHEGO CIASTA.Rozmrozić świeżą białą rybę bez kości, jeśli jest zamrożona; pokroić filety na kawałki 3-calowe x 4-calowe; przygotować lekką kąpiel z solą morską/wodą, aby solować ryby przez 20 minut (solanka powinna być tylko "słona jak ocean").Wlać wystarczającą ilość oleju rzepakowego do frytkownicy, aby całkowicie zanurzyć ryby; włóż kosz do frytkownicy; rozgrzej olej powoli w stopniowych krokach do 182°.zmierz wszystkie suche ciasto i składniki pogłębiania do dużej miski; wymieszaj dobrze mieszaninę, aż dokładnie się wymieszasz; usuń 2 szklanki mieszaniny i przenieś do innej dużej miski na ciasto.Do dużej miski zawierającej 2 kubki zarezerwowane suche ciasto, ubijać w płynnych składników ciasta, bez nadmiernego mieszania.Usuń rybę z kąpieli w soli morskiej; lekko osusz rybę; pokryj rybę bardzo lekko ze wszystkich stron zarezerwowanym suchym pogłębianiem, uważając, aby nie rozerwać lub złamać ryby(w razie potrzeby użyj płaskiej metalowej szpatułki, aby obrócić rybę).Zanurz pogłębione ryby w przygotowanym cieście, aby równomiernie pokryć ryby, używając płaskiej szpatułki do podnoszenia; pozwól, aby nadmiar ciasta spłynął; powoli i ostrożnie upuść poobijane ryby do wstępnie rozgrzanej frytkownicy (upewnij się, że ryba nie tonie i nie przykleja się do dna kosza frytkownicy; jeśli tak się stanie, podnieś kosz i ostrożnie poluzuj rybę płaską łopatką ze stali nierdzewnej).Smażyć ryby w rozgrzanym oleju rzepakowym360 bez przepełnienia, aż panierka stanie się złota, a ryba będzie delikatna, łuszcząca się; ugotowaną rybę umieścić na chłonnym papierze do odsączenia (filety w razie potrzeby rozgrzać w rozgrzanym piekarniku 170 F); powtórzyć proces smażenia z pozostałymi rybami.Przed podaniem lekko ostudzić gorącą smażoną rybę; podawać ze świeżymi plastrami cytryny i pożądanymi przyprawami-sosem tatarskim, sosem koktajlowym, chrzanem śmietanowym, sosem ostrym, octem słodowym.Serwuj i ciesz się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Własna Rosnąca MąkaWłasna Rosnąca Mąka
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Ocet SłodowyOcet Słodowy
Sos TatarskiSos Tatarski
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Woda GazowanaWoda Gazowana
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn