Long Beach Coleslaw
Long Beach Coleslaw może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jeśli masz pieprz, sos serowy, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Long Beach Coleslaw, Long Beach Coleslaw, oraz Long Beach dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim saute patelni na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek, cebulę i czosnek, gotować przez 2 protokół, nie pozwól brązowy.
Dodać kapustę, pieprz, sól i ocet.
Dokładnie wymieszać i gotować przez 3 do 5 minut, aż kapusta będzie miękka.
Wyjąć, aby się schłodzić i schłodzić w lodówce, aż ostygnie.
W dużej salaterce dodaj sałatę lodową i wymieszaj z sosem z sera pleśniowego.
Kapustę przecedzić z dowolnej cieczy i lekko wymieszać z sosem z góry lodowej i sera pleśniowego.