Lombo di Maiale Coi Porri (Schab pieczony na patelni z porami)
Lombo di Maiale Coi Porri (Schab pieczony na patelni z porami) jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, schab, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Lombo Di Maiale Coi Porri (schab pieczony na patelni z porami), Lombo Di Maiale Coi Porri (Schab Pieczony Na Patelni Z Porami), oraz Kurczak faszerowany z porami (Pollo Imbotito Ai Porri) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń korzenie i twarde górne liście z porów.
Każdy por przeciąć na pół wzdłuż.
Pokrój każdą połowę w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala (powinieneś mieć około 6 filiżanek). Moczyć w zimnej wodzie, aby rozluźnić Brud.
Połącz pory, 1/2 szklanki wody, 1 łyżeczka masła, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużym holenderskim piekarniku lub głębokiej patelni na średnim ogniu. Gotować przez 10 minut lub aż por zwiędnie.
Wlać mieszaninę porów do miski.
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki masła w patelni na średnim ogniu.
Dodaj wieprzowinę do patelni. Gotować 5 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Dodaj pozostałe 1/4 łyżeczka soli, pozostałe 1/4 łyżeczka pieprzu, i wino do patelni; gotować 15 sekund, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Powrót mieszaninę pora do patelni. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 2 godziny lub aż wieprzowina będzie miękka.
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Zwiększyć ciepło, aby zmniejszyć SOS porowy, jeśli jest zbyt wodnisty.
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 cala.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.