Lokshin Kugel (Budyń Z Makaronem)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów, więc spróbuj Lokshin Kugel (budyń z makaronem). Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 250 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Mieszanka oleju roślinnego, makaronu jajecznego, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Spróbuj Makaron Kugel, Makaron Kugel, oraz Makaron Kugel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9 x 13. Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Podczas gotowania makaronu, w średnim rondlu, cebulę ugotować w oleju na średnim ogniu. Doprawić solą i pieprzem i gotować do uzyskania brązowego i miękkiego smaku.
W bardzo dużej misce do mieszania, połączyć makaron, cebulę, jajka, bułkę tartą i sól i pieprz do smaku.
Wlać do naczynia do pieczenia i posypać papryką na wierzchu.
Posypać olejem, w razie potrzeby, i piec 50 do 60 minut, aż top jest chrupiące i złociste.