Lodówka Ogórki Koperkowe

Lodówka Ogórki Koperkowe
Przepis lodówka ogórki koperkowe mogą być wykonane w około 25 minut. Jedna porcja zawiera 15 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 21 centów za porcję. Działa dobrze jako dodatek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka włóczni ogórka, koperku, octu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 11%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lodówka Ogórki Koperkowe, Lodówka Ogórki Koperkowe, oraz Lodówka Ogórki Koperkowe.

Instrukcje

1
Wymieszaj wodę, ocet, cukier i sól morską w rondlu na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połącz włócznie ogórka, ząbki czosnku i świeży koperek w dużym szklanym lub plastikowym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
świeży Koperekświeży Koperek
OgórekOgórek
3
Wlej schłodzoną mieszankę octu na mieszankę ogórka. Zamknij pojemnik pokrywką i wstaw do lodówki na co najmniej 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
OcetOcet

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn