Lodówka Ciasto Pomarańczowe
Lodówka ciasto pomarańczowe wymaga z grubsza 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 19g tłuszczu i w sumie 439 kalorii. Ten przepis służy 8. Za $1.12 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 54 fanów. Mieszanka serka śmietankowego, skórki pomarańczowej, koncentratu soku pomarańczowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Pomarańczowe Ciasto Do Lodówki, Pomarańczowy - Cannoli Lodówka Ciasto, oraz Lodówka Lemoniada Pie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W misce ubij serek śmietankowy, aż będzie lekki i puszysty. Stopniowo dodawaj mleko, sok pomarańczowy z koncentratu i skórkę pomarańczową.
Wlać do skorupy. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 12 godzin. Tuż przed podaniem udekoruj pomarańczami w razie potrzeby.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Anioł Late Harvest Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Anioł Późne Zbiory Riesling]()
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.