Lody Z Szarlotką

Lody Z Szarlotką
Lody z szarlotką mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 55 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Świetnie sprawdza się jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier, ekstrakt waniliowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz cukier, mąkę i sól; stopniowo mieszaj z mlekiem. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Do jajek ubić niewielką ilość gorącej mieszanki. Zwróć wszystko na patelnię, stale ubijając. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż mieszanina osiągnie co najmniej 160° i pokryje tył metalowej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Zdjąć z ognia. Szybko schłodzić, umieszczając patelnię w misce z lodowatą wodą; mieszać przez 2 minuty. Wymieszać z bitą śmietaną i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj nadzienie ciasto i cynamon. Na powierzchnię kremu wcisnąć papier woskowany. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
5
Napełnij cylinder zamrażarki do lodów w dwóch trzecich; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Przechowywać w lodówce pozostałą mieszaninę aż do zamrożenia. Po zamrożeniu lodów przełożyć do pojemnika z zamrażarką; zamrozić na 2-4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn