Lody z masłem orzechowym w filiżance
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przyprawy, więc dać masło orzechowe lody-in-a-Cup spróbować. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 405 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 322 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, syrop kukurydziany, orzeszki ziemne prażone na sucho i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zdrowsze Lody (Pełnoziarniste Ciasteczka Z Masłem Orzechowym + Lody Bananan Z Masłem Orzechowym), Lody Z Masłem Orzechowym, oraz Masło orzechowe i desery bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać masło orzechowe, masło i syrop kukurydziany, aż dobrze wymieszane.
Łyżka 1/4 szklanki lodów do każdego z czterech 6-do 8-uncji przezroczystych plastikowych lub papierowych kubków. Top każdy z mieszaniny masła orzechowego i orzeszków ziemnych. Łyżka kolejny 1/4 szklanki lodów do każdej filiżanki; naciśnij delikatnie. Przykryj każdą filiżankę folią. Zamrozić 30 minut lub aż będzie gotowy do podania.
Aby służyć, łyżka 2 łyżki krówki polewa do każdej filiżanki. Na wierzchu bitą śmietaną i wiśnią.