Lody Z Kory Hickory

Lody Z Kory Hickory
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 2425 kalorii, 34g białka, oraz 149g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Lato. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Kora Wielkanocna: Na Dwa Sposoby (Kora Jajka Kremowego I Kora Jelly Bean), oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
2
Rozłóż korę hickory i skorupy siebie na blasze z pergaminem i tosty aż pachnące, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
KoraKora
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Połącz mleko i prażoną korę hickory i muszle w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
KoraKora
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Podgrzać na średnim ogniu, często mieszając, aż do ugotowania. Dostosuj ciepło, aby utrzymać gołe dusić i gotować przez 15 minut, często mieszając.
5
Wyjąć z ognia, ostudzić na 1 godzinę w temperaturze pokojowej, następnie przykryć i przenieść do lodówki na co najmniej 4 godziny i do nocy.
6
Przecedzić mleko przez drobny sitko siatkowe wyłożone gazą i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
7
W średniej misce ubić 2 szklanki mleka hickory ze skrobią kukurydzianą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
8
Połącz pozostałe 2 szklanki mleka hickory, śmietany, cukru i soli w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
9
Ubić mieszankę mleka / skrobi kukurydzianej, a następnie wlać do gotującego się mleka. Zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu i gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje, 2 do 3 minut,
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Zdjąć z ognia, lekko ostudzić, a następnie połączyć z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
11
Przełożyć do blendera w dwóch partiach i dokładnie zmiksować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Przenieść do zamykanych pojemników i pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej bez pokrywek przez 1 godzinę. Przykryć i przełożyć do lodówki. Przechowywać w lodówce około 4 godzin.
13
Proces w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
14
Wyjąć do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki i utwardzić w zamrażarce przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn