Lody Petit Fours

Lody Petit Fours
Lody Petit Fours może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2416 kalorii, 39g białka, oraz 135 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ciasto, jajka, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Petit Fours, Petit Fours, oraz Brownie Petit Fours dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Smarować i ułożyć papier pergaminowy na dnie galaretki rozmiar rolki do pieczenia (17 1/2 przez 11 1/2 przez 1-cal głębokości). Z ubijakiem elektrycznym, ubić razem żółtka, tylko 1/4 szklanki cukru (zastrzegając resztę), i wanilii, aż mieszanina staje się bladożółta i zgęstnieje. Mąkę tortową przesiać na masę z żółtka i odstawić na krótko. Umyć i osuszyć trzepaczki. W osobnej metalowej misce ubij białka, stopniowo ubijając równowagę cukru, aż utworzą się sztywne szczyty. Do miski żółtka / mąki, złóż jedną trzecią ubitych białek, aż ledwo się połączą. Powtórz jeszcze dwa razy z każdym z pozostałych dwóch trzecich ubitych białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozprowadzić na patelni do pieczenia i piec w piekarniku przez około 15 minut lub aż powierzchnia będzie złoty kolor i sprężyny z powrotem po dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Niech ciasto ostygnie na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podczas gdy ciasto chłodzi się, dobrym pomysłem byłoby zrobić miejsce w zamrażarce na ciasto z blachy.
5
Gdy ciasto jest całkowicie chłodne, odklej rumianą powierzchnię ciasta. (Możesz to zrobić po prostu poluzując go i zwijając.)
6
Następnie przygotuj lody, przecinając każdy 1/2 galonu w poprzek na 7 równych cegieł, w sumie 14 cegieł. Typowy prostokątny karton lodów mierzy 63/4 cali długości przez 5 cali szerokości przez 3 cale wysokości. Będziesz układać te cegły 4 w poprzek i 3 wzdłuż na wierzchu ciasta arkusza, cięcia resztek cegieł do rozmiaru, aby zmieścić się w dowolnych obszarach ciasta, które nie są objęte lodami. Musisz szybko pracować, aby lody nie topiły się. (Jeśli lody mogą się stopić, ich konsystencja nie będzie optymalna, gdy ciasto zostanie zamrożone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
7
Pokrój ciasto pokryte lodami w prostokąty, które są w przybliżeniu kwadratowe 3 cale (Liczba 4 na szerokości ciasta z blachy i 6 na długości ciasta). Daje to 24 prostokąty na 12 porcji po 2 petit fours każda. Podczas cięcia będziesz musiał usunąć 1 rząd i 1 Długość kwadratów ciasta na inny talerz. Następnie użyj noża, aby delikatnie oddzielić wszystkie lody pokryte kwadraty, pozwalając wystarczająco dużo miejsca między nimi, dzięki czemu będzie można dokładnie pokryć każdy kawałek czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Umieść wszystkie lody pokryte ciasto do miejsca, które zostały zarezerwowane w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
9
Pozostawić do zamrożenia na około godzinę.
10
Czekolada do pokrycia ciasto i lody będą hartowane, termin używany do opisania kolejnych topnienia i chłodzenia czekolady w określonym zakresie temperatur. Proces ten pozwala cząsteczek czekolady, aby wyrównać tak, że zachowa jedwabisty wygląd bez kredowego wykończenia. Aby temperować czekoladę, umieść połowę półsłodkich kawałków czekolady w każdej z 2 misek ze stali nierdzewnej, które zmieszczą się na rondlu z podwójnym kotłem. Doprowadzić cal lub tak wody do wrzenia w rondlu i dopasować 1 miski kawałki czekolady nad nim i ciepła, aż po prostu stopiony (nie więcej niż 120 stopni F na termometr cukierki). Następnie wlać to tylko-roztopioną czekoladę do drugiej miski z un-roztopionej czekolady, stopić i mieszać do połączenia, aż czekolada osiągnie między 86 i 90 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Wyjmij tacę z lodami pokryte ciasto z zamrażarki i pracy szybko łyżką czekolady na lody i ciasto, zanim czekolada twardnieje. Całkowicie pokryj każdy kawałek czekoladą i wróć do zamrażarki. Wróć do zamrażarki i wyjmij z tacy cienką łopatką, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia34
Magazyn