Lody Kokosowo-Awokado

Lody Kokosowo-Awokado
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj lodów kokosowo-awokado. Jedna porcja zawiera 1064 kalorii, 15g białka, oraz 81 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 3,52 zł za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, krem kokosowy, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 10 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Lody Awokado, Lody Z Awokado (Bez Churn), oraz Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mleko przecierowe, krem kokosowy, cukier, awokado i sok z cytryny w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do miski, przykryć i przechowywać w lodówce przez kilka godzin, aż ostygnie. Zamrozić w maszynie do lodów zgodnie ze wskazówkami producenta, a następnie zamrozić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pozostawić lody do zmiękczenia w lodówce na 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn