Lody Kawowe Krówki
Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 371 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz folgers classic Roast instant coffee crystals, heavy cream, some Fudge ice cream topping i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Lody Bananowe Krówki, Masło Orzechowe Fudge Swirl Ice Cream, oraz Lody Mocha Latte Fudge Swirl dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kawę z gorącą wodą w dużej misce i wymieszaj, aby rozpuścić kawę.
Dodaj skondensowane mleko, śmietanę i ekstrakt z migdałów i ubijaj mikserem elektrycznym przez siedem minut lub do lekkiego i puszystego.
Przenieś go do maszyny do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta (lub wlać do skorupy ciasta, aby stworzyć podstawę wspaniałego ciasta lodowego!Kiedy lody są zamrożone, zeskrobać około 1/4 go do pojemnika, w którym planujesz go przechowywać.
Dodaj małe dollops (ile chcesz) z zimnego sosu fudge, i kontynuować warstwowanie pozostałych lodów, sosu fudge i orzechów (jeśli używasz). Przykryć i zamrozić, aż będzie wystarczająco jędrna, aby jeść.