Lody Karmelowo-Jabłkowe
Lody karmelowo-jabłkowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 793 kalorie, 15g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, zmielony cynamon, pół na pół śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak wielki spoonacular wynik 30%. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Z Kremem, oraz Lody Karmelowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować jabłko w roztopionym maśle w dużej patelni na średnim ogniu do miękkości, o 10 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z jabłecznikiem i przyprawą do szarlotki; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Słodzone mleko skondensowane i śmietanę ubić w średniej misce, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z mieszanką jabłkową. Napełnij dużą miskę w połowie drogi kostkami lodu i bardzo zimną wodą. Ustaw średnią miskę zawierającą mieszankę lodów wewnątrz dużej miski. Wymieszać do bardzo zimnego, około 5 do 10 minut.
Zamrozić w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta.
Rozprowadzić w 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni. Przykryć i zamrozić do twardości, około 3 godzin. Łyżka lodów i kopiec na patelni.
Mżawka karmelowa polewa na całej powierzchni, pozwalając karmelowi przesiąkać do lodów. Pakuj lody z powrotem do patelni. Przykryć i zamrozić, aż będzie gotowy do podania.