Lody Jabłkowo-Karmelowe
Lody jabłkowo-karmelowe to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sos jabłkowy, sos karmelowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Z Kremem, oraz Lody Karmelowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij śmietanę w dużej misce, aż pojawią się sztywne szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto: krem powinien tworzyć ostre szczyty.
Ubij w słodzonym mleku skondensowanym, musie jabłkowym, sosie karmelowym, maśle, ekstrakcie waniliowym i soli, aż dobrze się połączą.
Wlać śmietanę do dużego pojemnika i przykryć. Zamrozić do uzyskania stałej masy, około 6 godzin.