Lody Imbirowo-Malinowe

Lody Imbirowo-Malinowe
Lody imbirowo-malinowe to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 730 kalorii, 12g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, cukier granulowany, ¾ szklanki dżemu malinowego, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Lody Malinowe I Czerwone Porzeczki, Kwaśna Śmietana Malinowa Zawirowana Bochenek, oraz Lody Z Białej Czekolady Maliny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żółtka umieścić w dużej misce, odstawić do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
W średnim garnku zagotuj mleko, śmietanę, imbir, sól i ¼ szklanki cukru. Wyłączyć ciepło i pozostawić strome w temperaturze pokojowej na 10 minut; powrót do wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Pozostały cukier ubić do miski z żółtkami, aż będzie gładki. Żółtka delikatnie temperować dodając powoli gorący krem imbirowy, jednocześnie stale ubijając. Po całkowitym połączeniu przecedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach do dużej metalowej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Umieść miskę na innej misce z lodowatą wodą i wymieszaj, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Zamrozić mieszankę w maszynie do lodów zgodnie ze wskazówkami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
6
Przenieś lody do pożądanego pojemnika do przechowywania, układając Duże dollops dżemu między dużymi łyżkami lodów. Złóż raz lub dwa razy, aby połączyć i zamrozić na 2-3 godziny lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
DżemDżem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn