Lody Imbirowo-Malinowe

Lody Imbirowo-Malinowe
Lody imbirowo-malinowe to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 730 kalorii, 12g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, cukier granulowany, ¾ szklanki dżemu malinowego, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Lody Malinowe I Czerwone Porzeczki, Kwaśna Śmietana Malinowa Zawirowana Bochenek, oraz Lody Z Białej Czekolady Maliny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żółtka umieścić w dużej misce, odstawić do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
W średnim garnku zagotuj mleko, śmietanę, imbir, sól i ¼ szklanki cukru. Wyłączyć ciepło i pozostawić strome w temperaturze pokojowej na 10 minut; powrót do wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Pozostały cukier ubić do miski z żółtkami, aż będzie gładki. Żółtka delikatnie temperować dodając powoli gorący krem imbirowy, jednocześnie stale ubijając. Po całkowitym połączeniu przecedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach do dużej metalowej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Umieść miskę na innej misce z lodowatą wodą i wymieszaj, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Zamrozić mieszankę w maszynie do lodów zgodnie ze wskazówkami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
6
Przenieś lody do pożądanego pojemnika do przechowywania, układając Duże dollops dżemu między dużymi łyżkami lodów. Złóż raz lub dwa razy, aby połączyć i zamrozić na 2-3 godziny lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
DżemDżem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn