Lody Easy Rum Raisin
Lody Easy Rum Raisin to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 1103 kalorii. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 2 osób okazało się, że ten przepis jest przepyszne i satysfakcjonujące. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rum, mieloną gałkę muszkatołową, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Jak zrobić lody bez ubijania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rodzynki umieścić w małej misce, zalać rumem, przykryć folią i pozostawić rodzynki na noc.
Następnego dnia wyjąć lody z zamrażarki i pozostawić w temperaturze pokojowej, aż lody zmiękną, ale nie topią się, około 15 minut. Łyżka lodów do dużej miski, i mieszać w nasączonych rumem rodzynki, dodatkowy rum w misce, i gałki muszkatołowej, aż lody są dobrze wymieszane. Rum zmiękczy lody i ułatwi mieszanie.
Zapakuj lody smakowe z powrotem do kartonu i ponownie zamrozić, aż będzie to potrzebne, co najmniej 1/2 godziny.