Lody Czekoladowe / Osiągnięcie Czekoladowej Rozkoszy

Lody Czekoladowe / Osiągnięcie Czekoladowej Rozkoszy
Need a deser bezglutenowy? Lody czekoladowe / osiągnięcie czekoladowej rozkoszy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 988 kalorii, 23G białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 698 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli morskiej, słodko-gorzkiej czekolady, granulowanego cukru trzcinowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sycylijskie Lody czekoladowe z bourbonem i kawałkami ciemnej czekolady, Kanapki z lodami czekoladowo-czekoladowymi i truskawkowymi, oraz Czekoladowe Ciasto Orzechowe.

Instrukcje

1
Do połowy napełnij dużą miskę zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj kilka garści kostek lodu. Odstaw kąpiel lodową na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
3
Umieścić posiekaną czekoladę w dużej misce i roztopić na podwójnym kotle lub w kuchence mikrofalowej, mieszać do uzyskania gładkiej masy. Ustaw sitko o drobnej siatce nad miską i ustaw aside.In rondel, doprowadzić mleko na wolnym ogniu na średnim heat.In w średniej misce ubijamy żółtka, cukier i sól, aż będą gęste i lekko bledsze. Przesiać w proszku kakaowym i skrobi kukurydzianej i ubijać, aż powstanie pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Stale ubijając, powoli wlewaj połowę gorącego mleka do mieszanki kakaowej i ubijaj, aż będzie gładka. Powrót mieszaninę do rondla, ubijać do połączenia i gotować na średnim ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina jest wystarczająco gęsta, aby pokryć tylną część łyżki (około 5 minut), nie gotować.Powoli odcedzić gorącą mieszaninę nad zarezerwowaną roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Ubijać, aż czekolada zostanie całkowicie włączona i gładka, a następnie dodać wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Umieścić miskę w większej misce z lodowatą wodą i od czasu do czasu mieszać mieszaninę, aby zapobiec tworzeniu się skóry, następnie przykryć powierzchnię papierem woskowym i przechowywać przykryty w lodówce na noc lub do 1 dnia przed ubijaniem. (Mieszanka jest najlepsza, jeśli jest starzona (przechowywana w lodówce) przez noc. Ten okres odpoczynku poprawia właściwości ubijania mieszanki oraz poprawia ciało i strukturę gelato.) Zamrozić mieszaninę w maszynie do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
GelatoGelato
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Przed podaniem przełożyć do szczelnego pojemnika i zamrozić na co najmniej 2 godziny.
8
Odstawić na około 5 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn