Lody Czekoladowe

Lody Czekoladowe
Lody czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1112 kalorii, 19g białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, kakao w proszku, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić kakao w proszku wraz z 1 szklanką pół na pół do średniego rondla na średnim ogniu i ubijać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dodać pozostałe pół na pół i śmietanę. Doprowadzić mieszaninę tylko na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, i usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
4
W średniej misce ubijać żółtka, aż staną się jaśniejsze. Stopniowo dodawać cukier i ubijać do połączenia. Mieszankę śmietany rozpuścić w jajkach i cukrze, stopniowo dodając małe ilości, aż do dodania około 1/3 mieszanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Wlać resztę i zwrócić całą mieszaninę do rondla i umieścić na małym ogniu. Nadal gotować, często mieszając, aż mieszanina lekko zgęstnieje i pokryje tył łyżki i osiągnie 170 do 175 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Wlać mieszaninę do pojemnika i pozostawić do siedzenia w temperaturze pokojowej przez 30 minut. Wymieszać z ekstraktem z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
7
Umieść mieszaninę w lodówce i gdy jest wystarczająco chłodna, aby nie tworzyć kondensacji na pokrywie, przykryj i przechowuj przez 4 do 8 godzin lub aż temperatura osiągnie 40 stopni F lub poniżej.
8
Wlać do maszyny do lodów i przetworzyć zgodnie ze wskazówkami producenta. Powinno to zająć około 25 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
9
Podawać tak, jak jest na miękko podawać lub zamrażać przez kolejne 3 do 4 godzin, aby lody utwardziły się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 18 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia13
Magazyn