Przepis brzoskwiniowy placek lody z sosem Bourbon-karmel może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w mniej więcej 8 godzin i 40 minut. Na 78 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, masło, szczyptę soli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Placek kokosowo-brzoskwiniowy z lodami Bourbon-Pecan, Bourbon Peach Cobbler, oraz Bourbon Peach Cobbler dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z Kurczaka
2
Aby przygotować lody, umieść ciasto na blasze wyłożonej papierem do pieczenia; lekko pokryć sprayem do gotowania.
Dodać pozostałe 1/2 szklanki brzoskwiń i kolejne 4 składniki( przez szczyptę soli); dobrze wymieszać. Delikatnie złożyć pokruszony piecrust i ubitą polewą. Zgarnąć mieszaninę do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić na noc.
Aby przygotować sos, połącz 1/2 szklanki cukru, 2 łyżki wody, syrop kukurydziany i szczyptę soli w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się roztopi; doprowadzić do wrzenia. Gotować 12 minut lub do bursztynu; zdjąć z ognia.
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego można spróbować to Gunderloch Estate Riesling Dry. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.