Loaded Veggie sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.05 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz Chutney pomidorowy, awokado, pomidory winogronowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Loaded Veggie Sałatka Z Awokado Tuńczykiem, Sałatka Z Pikantnym Tuńczykiem Z Warzywami, oraz Sałatka warzywna z ciecierzycą i czarną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 8 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3
Ubij razem mieszankę dressingową i następne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Mżawka nad sałatką, podrzucając delikatnie do płaszcza. Top z grzankami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki
5
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy włoskiego dressingu Good Seasons