Załadowane ziemniaki Au Gratin może być tylko przystawka szukasz. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz boczek, pół na pół, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Załadowane Ziemniaki, Załadowane Ziemniaki, oraz Mini Załadowane Czerwone Ziemniaki.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W 2-ćwiartkowej zapiekance wymieszaj ziemniaki, sos
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
SOS
3
Wymieszać, wrzącą wodę, pół na pół i masło. Wymieszać pozostałe składniki ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ziemniak
Woda
4
Piec 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
W małej misce, wymieszać bułkę tartą i masło; posypać góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec 8 minut dłużej lub aż polewa będzie złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
8
Odstawić na 5 minut przed podaniem (sos zgęstnieje w stanie gotowości).