Loaded Au Gratin Potatoes
Załadowane ziemniaki Au Gratin może być tylko przystawka szukasz. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz boczek, pół na pół, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Załadowane Ziemniaki, Załadowane Ziemniaki, oraz Mini Załadowane Czerwone Ziemniaki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
W 2-ćwiartkowej zapiekance wymieszaj ziemniaki, sos
Wymieszać, wrzącą wodę, pół na pół i masło. Wymieszać pozostałe składniki ziemniaków.
W małej misce, wymieszać bułkę tartą i masło; posypać góry.
Piec 8 minut dłużej lub aż polewa będzie złoty.
Posypać natką pietruszki.
Odstawić na 5 minut przed podaniem (sos zgęstnieje w stanie gotowości).