Lite Cheesy Artichoke Dip

Lite Cheesy Artichoke Dip
Lite Cheesy Artichoke Dip to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 34 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy w wodzie, majonez, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. W średniej misce, połączyć wszystkie składniki; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż w niedużym 9-calowym naczyniu z quiche, szklanej patelni na ciasto lub płytkiej zapiekance 1-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Piec w temperaturze 177°. przez 18 do 24 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podawać na ciepło ze świeżymi warzywami lub krakersami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KrakersyKrakersy
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn