Lip-Smackin ' Bar-B-Q Chicken Bake
Lip-Smackin ' Bar-B-Q Chicken Bake is a bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 20g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sos barbecue, wodę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lip-Smackin ' Bar-B-Q Chicken Bake (Zapalniczka ), Lip-Smackin ' Bar-B-Q Chicken Bake (Gotowanie dla 2 osób), oraz Lip Smackin BBQ Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 9-calowy pie pan lub 9-calowy kwadratowe naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W małej misce wymieszać mieszankę Bisquick®, wodę i jajko.
Rozprowadzić na dole i 1/2 cala w górę strony patelni; posypać 1 1/4 szklanki sera.
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Kurczaka ugotować na oleju, od czasu do czasu mieszając, aż Na Zewnątrz będzie biały; odcedzić. Wymieszać z sosem barbecue; podgrzewać tylko do gorąca. Łyżka nad ciasto na patelni w ciągu 1/2 cala krawędzi.
Piec 22 do 25 minut lub do krawędzi jest ciemny złoty brąz.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.
Piec 1 do 3 minut dłużej lub aż ser topi; poluzować z boku patelni.