Linguine z tuńczykiem, orzechami włoskimi, cytryną i ziołami
Linguine z tuńczykiem, orzechami włoskimi, cytryną i ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 1048 kalorii, 51g białka, oraz 52g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo zmielony pieprz, zioła, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 88%. Spróbuj Linguine Z Tuńczykiem, Karczochami I Cytryną, Linguine ze świeżym tuńczykiem, pomidorami i cytryną, oraz Cukinia Linguine Z Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, toast orzechy włoskie na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, aż złoty kolor, o 5 protokół. Lub tosty w piekarniku 350 przez 5 do 10 minut.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować linguine aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Tymczasem na dużej patelni rozgrzej oliwę na umiarkowanym ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę. Wymieszać tuńczyka i jego oleju i rozbić tuńczyka widelcem.
Zdjąć z ognia. Wrzucić linguine z mieszaniną tuńczyka, Skórka z cytryny, sok z cytryny, sól, pieprz, zioła, i tosty orzechy włoskie.
Tuńczyk w puszkach: marki tuńczyka różnią się ogromnie. Tutaj używamy tuńczyka zapakowanego w oliwę (najlepiej oliwę z oliwek) i liczymy na ten olej jako część sosu. Jeśli tuńczyk ma mniej niż półtora łyżki oliwy na puszkę, dodaj więcej oliwy z oliwek, aby uzupełnić różnicę.
Rekomendacja win: wina z włoskiej Górnej Adygi wykazują silne wpływy germańskie ze względu na bliskość regionu do Szwajcarii. Spróbuj kwiecistego, pachnącego limonką Mller-Thurgau, aby odświeżyć się od zwykłego.