Linguine z tuńczykiem, orzechami włoskimi, cytryną i ziołami

Linguine z tuńczykiem, orzechami włoskimi, cytryną i ziołami
Linguine z tuńczykiem, orzechami włoskimi, cytryną i ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 1048 kalorii, 51g białka, oraz 52g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo zmielony pieprz, zioła, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 88%. Spróbuj Linguine Z Tuńczykiem, Karczochami I Cytryną, Linguine ze świeżym tuńczykiem, pomidorami i cytryną, oraz Cukinia Linguine Z Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni, toast orzechy włoskie na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, aż złoty kolor, o 5 protokół. Lub tosty w piekarniku 350 przez 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować linguine aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Drenaż.
4
Tymczasem na dużej patelni rozgrzej oliwę na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę. Wymieszać tuńczyka i jego oleju i rozbić tuńczyka widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Zdjąć z ognia. Wrzucić linguine z mieszaniną tuńczyka, Skórka z cytryny, sok z cytryny, sól, pieprz, zioła, i tosty orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
7
Tuńczyk w puszkach: marki tuńczyka różnią się ogromnie. Tutaj używamy tuńczyka zapakowanego w oliwę (najlepiej oliwę z oliwek) i liczymy na ten olej jako część sosu. Jeśli tuńczyk ma mniej niż półtora łyżki oliwy na puszkę, dodaj więcej oliwy z oliwek, aby uzupełnić różnicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Rekomendacja win: wina z włoskiej Górnej Adygi wykazują silne wpływy germańskie ze względu na bliskość regionu do Szwajcarii. Spróbuj kwiecistego, pachnącego limonką Mller-Thurgau, aby odświeżyć się od zwykłego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn