Linguine Z Sosem Z Małży
Linguine z sosem małży może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 21g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.52 za porcję. Mieszanka grzybów, oliwy z oliwek, małże i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Linguine z sosem z czerwonych Małży, Linguine z sosem z czerwonych Małży, oraz Linguine z sosem z małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować w holenderskim piekarniku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i wrócić do holenderskiego piekarnika; odstawić.
Odcedzić małże, rezerwując sok.
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu; dodać grzyby i czosnek, i smażyć 5 minut lub aż grzyby będą miękkie.
Dodaj małże, białe wino, bazylia i następne 4 składniki; gotuj, często mieszając, 5 minut.
Wymieszać zarezerwowany sok z małży do makaronu w holenderskim piekarniku; gotować na średnim ogniu 5 minut.
Zdjąć z ognia; dodać mieszaninę grzybową, podrzucając do płaszcza.
Dekorować, w razie potrzeby.
*1 łyżeczka. można zastąpić suszoną włoską przyprawę.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Dean Jacob ' s Grinder Fresh Italiano All Natural Seasoning.