Linguine z sosem z białych Małży
Linguine z sosem z białego małża może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pietruszkę płaską, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Linguine z sosem z białych Małży, Linguine z sosem z białych Małży, oraz Linguine w sosie z białych Małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i obficie doprawić solą. Makaron gotować do al dente, miękkie, ale nadal twarde.
Podczas gotowania makaronu zrobić sos Małży.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż zmięknie, ale nie rumiane, o 3 protokół.
Dodać płatki pieprzu i gotować przez 30 sekund więcej.
Dodać wino i wodę i zwiększyć ciepło do wysokiej.
Dodać małże, przykryć i gotować, potrząsając patelnią okresowo, aż wszystkie małże zostaną otwarte, o 6 protokół.
Odcedzić makaron i dodać do sosu Małży.
Dodać pietruszkę i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Podzielić między podgrzewane miski i podawać natychmiast.