Linguine z sosem z białych Małży
Need a dairy free side dish? Linguine z sosem z białych małży może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ząbki czosnku, małże, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Linguine w sosie z białych Małży, Linguine Z Sosem Z Białych Małży, oraz Linguine z sosem z białych Małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia; dodać makaron i gotować, często mieszając, aż al dente.
W międzyczasie podgrzej oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i mieszać, aż pachnące i Złoty, 1 do 2 protokół.
Dodaj małże, Wino i sok. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż małże Otwarte, 6 do 8 protokół. (
Usuń każdy małż szczypcami podczas otwierania i odrzuć te, które nie otwierają się.)
Przenieść otwarte małże do każdej z 4 płytkich misek.
Dodaj linguine do płynu do gotowania małży i dobrze wrzucić.
Makaron przełożyć do każdej miski na wierzchu Małży.
Tuż przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.