Linguine z krabem, Radicchio i czosnkiem
Linguine z krabem, Radicchio i czosnkiem jest pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Na $2.96 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 27 minut. Jeśli masz masło, radicchio, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crab Linguine w sosie czosnkowym z białego wina, Linguine Z Porami, Radicchio I Pesto Z Orzecha Włoskiego, oraz Linguine Crab dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać sól. Gotować makaron zgodnie z instrukcją opakowania, aż tylko al dente, i odcedzić, zastrzegając trochę wody makaronu.
W międzyczasie, w 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać olej, aż do palenia.
Dodaj szalotki, czosnek, i pokruszony czerwony pieprz i saute aż złoty kolor, o 4 do 5 protokół.
Dodać wino, doprowadzić do wrzenia, następnie dodać masło i zdjąć z ognia.
Dodać odsączony makaron do patelni z mieszaniną wina i powrót patelni do ciepła.
Dodaj kraba, radicchio, i szalotki i wrzucić, aż radicchio zwiędnie, o 1 minutę.
Wlać do ciepłej miski i podawać.