Linguine z czerwoną kapustą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Linguine z czerwoną kapustą. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka greckiego sera feta, sól i pieprz, linguine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Linguine z czerwoną kapustą, oraz Garlicky linguine z kapustą i anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać pokrojoną cebulę, przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będą bardzo miękkie, o 10 protokół.
Dodać mielony czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 3 protokół.
Dodać pokrojoną czerwoną kapustę, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie miękka, o 20 protokół.
Tymczasem, w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować linguine, aż będzie al dente.
Dobrze odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu. Powrót makaron do garnka.
Kapustę zeskrobać na makaron.
Dodaj zarezerwowany makaron gotowania wody i wrzucić dobrze. Doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do miseczek, na wierzch z fetą i podawać.