Linguine z cebulą Confit, kozim serem i orzechami włoskimi

Linguine z cebulą Confit, kozim serem i orzechami włoskimi
Linguine z cebulą Confit, kozim serem i orzechami włoskimi to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, pieprz, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Spróbuj Linguine z cebulą Confit, kozim serem i orzechami włoskimi, Smażony kozi ser z cebulą Confit, oraz Smażone Favas i morele z cebulą Confit i świeże Linguine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i sól; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Mieszać w czosnku; gotować, odkryte, 15 minut lub aż cebula zamienia głęboki złoty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodaj wino; dusić 3 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Zdjąć z ognia; odstawić i ogrzać.
5
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Odcedzić makaron, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
7
Dodać płyn do gotowania, makaron, bazylia, a następnie 3 składniki do mieszanki cebuli; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia65
Magazyn