Linguine z cebulą Confit, kozim serem i orzechami włoskimi
Linguine z cebulą Confit, kozim serem i orzechami włoskimi to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, pieprz, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Spróbuj Linguine z cebulą Confit, kozim serem i orzechami włoskimi, Smażony kozi ser z cebulą Confit, oraz Smażone Favas i morele z cebulą Confit i świeże Linguine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i sól; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Mieszać w czosnku; gotować, odkryte, 15 minut lub aż cebula zamienia głęboki złoty, często mieszając.
Dodaj wino; dusić 3 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; odstawić i ogrzać.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Dodać płyn do gotowania, makaron, bazylia, a następnie 3 składniki do mieszanki cebuli; wrzucić dobrze.