Limonka w cieście kokosowym
Limonka w cieście kokosowym to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 447 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, żółtka jaj, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, Babeczki z limonką kokosową z lukrem z serka kokosowego, oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wyjąć skórkę z zamrażarki i odstawić na 5 minut.
W międzyczasie w misce ubij razem skórkę z limonki, żółtka jaj, mleko skondensowane, sok z limonki i rum.
Dobrze wymieszać. Może to wyglądać, jakby zaczynało się rozdzielać, ale dobrze wymieszać i połączy się.
Posypać 1/4 szklanki płatków kokosowych na dnie skorupy, a następnie wlać mieszaninę do skorupy i top z resztą kokosa.
Piec, aż środek jest ustawiony, ale nadal jiggles trochę, gdy patelnia jest szturchnął, o 20 do 25 protokół. Po upieczeniu ciasto schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. (W tym momencie ciasto może być schłodzone do dnia przed i zwieńczone, gdy będziesz gotowy do podania.)
Do polewy, ubij śmietanę w misce z mikserem elektrycznym, aż po prostu utrzymuje sztywne szczyty.
Krem rozprowadzić na ostudzonym cieście; udekorować plasterkami limonki.