Libański Meat Loaf
Przepis libański Meat Loaf może zaspokoić swoje pragnienie middl eastern w przybliżeniu 45 minut. To danie główne ma 348 kalorii, 33g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, pszenicy bulgur, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć pszenicę bulgur można śledzić to danie główne z Budyń Bulgur z kandyzowanym imbirem i figami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mom ' s Meat Loaf, Mad About" Meat " Loaf, oraz Tex-Mex Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić bulgur w drobnym sitku i dokładnie spłukać zimną wodą.
W maszynce drobno posiekać cebulę.
Dodać wołowinę, 1/2 szklanki wody, pieprz, kminek, cynamon i 1 łyżeczkę soli. Wirować, aż mieszanina stanie się gładką pastą.
Dodać bulgur i 1/4 szklanki pietruszki; wirować tylko wymieszać.
Mieszankę mięsa pokroić równomiernie w płytką zapiekankę 1-do 1 1/2-quart.
Przeciąć mieszaninę mięsa, aby diamenty 2 do 3 cali szerokości.
Umieść pieprz na środku każdego diamentu.
Piec, odsłonięty, w piekarniku 425, aż mięso nie będzie już różowe w środku (pokrojone na próbę), około 25 minut.
Posypać pozostałą pietruszką i dodać sól do smaku.
Aby służyć, pokroić diamenty i towarzyszyć z jogurtem.