Libańska Sałatka Z Tuńczykiem Tahini

Libańska Sałatka Z Tuńczykiem Tahini
Przepis Libańska Sałatka z tuńczyka tahini jest gotowa w około 5 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz cebulę, oliwki, kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Libański Kibbeh Z Cytryną Tahini, Libańskie Słodkie Tahini Wiruje, oraz Sałatka Z Tuńczykiem Tahini dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Winnica Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn