Letnie Roladki Z Tajskim Sosem Do Maczania

Letnie Roladki Z Tajskim Sosem Do Maczania
Letnie rolki z tajskim sosem do zanurzania mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 132 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pięciu przypraw, ocet ryżowy, sos sojowy lite i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Letnie Roladki krewetkowe z sosem do zanurzania, Pikantne letnie Roladki z sosem orzechowym, oraz Letnie Roladki krewetkowe z sosem sezamowo-sojowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 11 składników. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
2
Drenaż.
3
Umieść papier ryżowy w ciepłej wodzie na 30 do 45 sekund lub do zmiękczenia; umieść na płaskiej powierzchni. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki warzyw poniżej środka opakowania. Fold dolnym rogu nad wypełnieniem; złożyć po obu stronach i zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Miejsce, szew stronie w dół, na talerzu; przykryć wilgotnym ręcznikiem. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
5
Roladki pokroić na pół; podawać z tajskim sosem do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Uwaga: papier ryżowy i sos rybny są dostępne w dużych supermarketach i azjatyckich sklepach spożywczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować eseju Chenin Blanc Blend. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc Blend
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia30
Magazyn