Letnie Roladki Z Tajskim Sosem Do Maczania
Letnie rolki z tajskim sosem do zanurzania mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 132 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pięciu przypraw, ocet ryżowy, sos sojowy lite i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Letnie Roladki krewetkowe z sosem do zanurzania, Pikantne letnie Roladki z sosem orzechowym, oraz Letnie Roladki krewetkowe z sosem sezamowo-sojowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 11 składników. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Umieść papier ryżowy w ciepłej wodzie na 30 do 45 sekund lub do zmiękczenia; umieść na płaskiej powierzchni. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki warzyw poniżej środka opakowania. Fold dolnym rogu nad wypełnieniem; złożyć po obu stronach i zwinąć.
Miejsce, szew stronie w dół, na talerzu; przykryć wilgotnym ręcznikiem. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
Roladki pokroić na pół; podawać z tajskim sosem do maczania.
Uwaga: papier ryżowy i sos rybny są dostępne w dużych supermarketach i azjatyckich sklepach spożywczych.