Letnie Placki Do Squasha: Kolokethokeftaide
Letnie placki do squasha: Kolokethokeftaide może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 680 kalorii, 22g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cebulę, masło, kasseri i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Placki Do Squasha, Placki Do Squasha, oraz Żółte Placki Do Squasha dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni saute rozgrzać 1/2 szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu. Pot squash i cebula razem, aż bardzo miękkie.
W robocie kuchennym, puree mieszaninę squasha.
Dobrze spuścić, aby uzyskać dodatkową wilgoć. Umieść w misce z serem, masłem, bułką tartą, jajkami, szalotki, tymiankiem, solą i pieprzem.
Odstawić na 1 godzinę, w lodówce.
Zwiń w około 2-calowe kulki. Lekko pogłębiać w mące i smażyć w pozostałej oliwie z oliwek i masła, aż złoty kolor będzie brązowy.