Letnie Minestrone to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz majeranek, śmietanę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Letnie minestrone warzywne, Letnia Zupa Minestrone, oraz Letnia Zupa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym, ciężkim garnku dodaj 3-count oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać czosnek, cebulę, liść laurowy, majeranek i bazylię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Majeranek
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Saute delikatnie, aż pachną.
4
Dodać warzywa i gotować trochę wilgoci się, o 5 do 7 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Wrzuć bulion z kurczaka i ciężką śmietanę doprowadzić do delikatnego wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20, aby smaki mogły się połączyć - nie pozwól, aby się zagotował.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.