Letnie Kebaby Wegetariańskie
Letnie Wegetariańskie kebaby to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, paprykę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Letnie Kebaby Wegetariańskie, Letnie kebaby Wegetariańskie ze świeżą kukurydzą, oraz Grillowane Kebaby Wegetariańskie.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Starannie ułóż przygotowane warzywa na szaszłykach i połóż je na blasze do pieczenia.
Połączyć oliwę z oliwek, sól, pieprz, kminek, papryka, agawa i sok z cytryny w małej misce.
Posmaruj marynatę na kebabach i pozwól marynować przez 15 minut.
Rozgrzej patelnię do grilla lub grilla na średnim ogniu.
Umieść szaszłyki na grillu i gotuj ze wszystkich stron, w sumie około 6 minut. Ułóż szaszłyki na półmisku i podawaj.