Letnie jagody z kozim serem śmietana

Letnie jagody z kozim serem śmietana
Letnie jagody z kozim serem śmietana jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.06 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, cukier granulowany, kozi ser, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Serniki z kozim sernikiem z letnimi jagodami, Twarożkowy tort kawowy z letnimi jagodami, oraz Szwedzki krem z letnimi jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na średniej patelni, wymieszać granulowany cukier i wodę na umiarkowanie wysokim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj zmieszane jagody i sok z cytryny i gotuj, delikatnie mieszając od czasu do czasu, aż jagody zostaną podgrzane i zaczną uwalniać soki, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
3
Odcedzić jagody i powrócić soki na patelni. Gotować soki, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Niech syrop lekko ostygnie, a następnie delikatnie złóż go w jagody. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
5
Tymczasem w robocie kuchennym przecier ser, śmietanę, cukier cukierniczy i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Zeskrobać do miski, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Letnie jagody podawaj w miseczkach posypanych śmietaną z koziego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn