Letnie Hamburgery Z Kurczakiem
Summer Chicken Burgers to amerykański przepis, który służy 4. Jedna porcja zawiera 575 kalorii, 37g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz awokado, masło, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla 4 Lipca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Podobne przepisy to Crock-Pot Paleo Summer Chili na hamburgery i Hot dogi, Grillowane hamburgery z kiełbasą z indyka BLT z letnimi ogórkami, oraz Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta.
Instrukcje
W małej misce, połączyć plasterki awokado i sok z cytryny.
Dodać wodę do przykrycia; odstawić. Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Masło rozgrzać na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę, aż rumiane i karmelizowane; odstawić.
Kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Umieścić na grillu, i gotować, aż Nie różowy i soki uruchomić jasne, o 5 minut z każdej strony.
Ułożyć bułki na grillu na tyle długo, aby je usmażyć.
Posmaruj bułki majonezem do smaku, następnie ułóż warstwę z kurczakiem, karmelizowaną cebulą, provolonem i awokado.