Letnie Galetki z warzywami i kozim serem

Letnie Galetki z warzywami i kozim serem
Letnie warzywa i kozi ser Galettes może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 460 kalorii, 11g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz ciasto francuskie, zieloną cebulę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Letni makaron warzywny z chrupiącymi medalionami z koziego sera, Galetki Z Kozim Serem Figowo-Lawendowym, oraz Galetki Z Kozim Serem I Winogronami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać zieloną cebulę w gorącym oleju, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać czosnek; gotować, aż pachną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Zdjąć z ognia.
4
Połączyć kozi ser, parmezan i pieprz cayenne w małej misce; wymieszać widelcem, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Delikatnie spłaszczyć każdy arkusz ciasta francuskiego wałkiem do ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
6
Wytnij każdy arkusz na cztery kwadraty. Lekko przeciąć granicę około 1/4 cala od krawędzi każdego kwadratu za pomocą ostrego noża, nie przechodząc przez całe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Ułóż placki ciasta francuskiego na blasze do pieczenia; rozłóż mieszankę sera koziego na każdym placu. Top każdy kwadrat z mieszanki cebuli. Schłodzić w lodówce przez 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Ułóż plastry cukinii i pomidorów we wzór na każdym placu ciasta francuskiego, pozwalając warzywom na nakładanie się. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
10
Skropić około 1 łyżeczki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
11
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto francuskie będzie złociste i nadmuchane, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Dekoruj paskami bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn