Letnie Galetki z warzywami i kozim serem
Letnie warzywa i kozi ser Galettes może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 460 kalorii, 11g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz ciasto francuskie, zieloną cebulę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Letni makaron warzywny z chrupiącymi medalionami z koziego sera, Galetki Z Kozim Serem Figowo-Lawendowym, oraz Galetki Z Kozim Serem I Winogronami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać zieloną cebulę w gorącym oleju, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać czosnek; gotować, aż pachną, o 1 minutę.
Połączyć kozi ser, parmezan i pieprz cayenne w małej misce; wymieszać widelcem, aż do wymieszania.
Delikatnie spłaszczyć każdy arkusz ciasta francuskiego wałkiem do ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Wytnij każdy arkusz na cztery kwadraty. Lekko przeciąć granicę około 1/4 cala od krawędzi każdego kwadratu za pomocą ostrego noża, nie przechodząc przez całe ciasto.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ułóż placki ciasta francuskiego na blasze do pieczenia; rozłóż mieszankę sera koziego na każdym placu. Top każdy kwadrat z mieszanki cebuli. Schłodzić w lodówce przez 5 do 10 minut.
Ułóż plastry cukinii i pomidorów we wzór na każdym placu ciasta francuskiego, pozwalając warzywom na nakładanie się. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Skropić około 1 łyżeczki oliwy z oliwek.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto francuskie będzie złociste i nadmuchane, około 20 minut.