Letnie drobiazgi budyniowe
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, drobiazgi z budyniem letnim mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten deser ma 620 kalorii, 3G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na $7.24 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest idealny do 4 Lipca. 453 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, złoty cukier, skrzepłą śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Podobne przepisy to Letnie drobiazgi budyniowe, Drobiazgi Budyniowe na dzień św. Paddy ' ego, oraz Banan Budyń Karmel Krem Drobiazgi.
Instrukcje
Odstaw połowę malin na bok. W misce z grubsza zmiksować Pozostałe maliny z cukrem.
Bochenek Madery pokroić na 12 plastrów, a następnie użyć okrągłego noża, aby wyciąć okrągłe ciasto, aby zmieścić 4 szklanki do serwowania. Ubij skrzepnięty krem, aż lekko zgęstnieje.
Ułóż drobiazgi w szklankach zaczynając od plasterka ciasta, potem trochę śmietany i puree z malin. Po ostatnim kromce ciasta rozłóż na śmietanie i polej całe maliny. Drobiazgi można przechowywać w lodówce przez kilka godzin. Przed podaniem pył z odrobiną cukru pudru.