Letnie bułeczki z cukinii

Letnie bułeczki z cukinii
Summer Squash Puffs może być właśnie tym przepisem bez nabiału , którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 111 kalorii , 2 g białka i 9 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 24 osób. Za 30 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 329 z nich powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Mieszanka soli, mieszanki na muffiny kukurydziane, letniej dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się dobrze jako bardzo przyjazna dla budżetu przystawka na Czwartego Lipca . Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Ptysie ze szpinakiem i serem , Ptysie z kremem espresso i Ptysie imbirowe .

Instrukcje

1
Rozgrzej olej w głębokiej, ciężkiej patelni lub frytkownicy do temperatury 365 stopni Fahrenheita (185 stopni Celsjusza).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
2
Umieść dynię w garnku z wystarczającą ilością wody, aby ją przykryć. Doprowadź do wrzenia i gotuj przez 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
3
Odcedź i rozgnieć.
4
W misce wymieszaj 2 szklanki dyni*, cebulę i jajka. W osobnej misce wymieszaj mąkę, mieszankę na muffinki kukurydziane, proszek do pieczenia i sól. Dokładnie wymieszaj mieszankę dyni z mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muffin Kukurydziany MixMuffin Kukurydziany Mix
Cukier Granulowany, Plus Dodatkowy, Jeśli To KonieczneCukier Granulowany, Plus Dodatkowy, Jeśli To Konieczne
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Kartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym PhiladelphiaKartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym Philadelphia
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
5
Nakładaj mieszankę dyni i mąki za pomocą łyżki stołowej do gorącego oleju i smaż, aż będzie równomiernie brązowa i chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
6
Odsączyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karmelki I Tootsie Roll MidgeesKarmelki I Tootsie Roll Midgees
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn