Letnie bułeczki z cukinii

Summer Squash Puffs może być właśnie tym przepisem bez nabiału , którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 111 kalorii , 2 g białka i 9 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 24 osób. Za 30 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 329 z nich powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Mieszanka soli, mieszanki na muffiny kukurydziane, letniej dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się dobrze jako bardzo przyjazna dla budżetu przystawka na Czwartego Lipca . Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Ptysie ze szpinakiem i serem , Ptysie z kremem espresso i Ptysie imbirowe .
Instrukcje
Rozgrzej olej w głębokiej, ciężkiej patelni lub frytkownicy do temperatury 365 stopni Fahrenheita (185 stopni Celsjusza).
Umieść dynię w garnku z wystarczającą ilością wody, aby ją przykryć. Doprowadź do wrzenia i gotuj przez 10 minut lub do miękkości.
W misce wymieszaj 2 szklanki dyni*, cebulę i jajka. W osobnej misce wymieszaj mąkę, mieszankę na muffinki kukurydziane, proszek do pieczenia i sól. Dokładnie wymieszaj mieszankę dyni z mieszanką mąki.
Nakładaj mieszankę dyni i mąki za pomocą łyżki stołowej do gorącego oleju i smaż, aż będzie równomiernie brązowa i chrupiąca.
Odsączyć na ręcznikach papierowych.